Spacer
Geluk in de Relatie
Spacer

Welkom  |  Advies  |  Pijnpunten worden groeikansen
De mens als sociaal wezen  |  Karakter Test  |  Over Ton Creemers

Spacer
Geluk
Spacer
Advies
Aan de hand van een roepnaam en (meisjes) achternaam, kan ik in zeer korte tijd uw belangrijkste eigenschappen, kwaliteiten en uw diepste wezen analyseren en benoemen. Op basis van deze beproefde multiculturele methode, ook wel de Inner Vision methode™, laat ik u ontdekken wie u bent, wat u wilt in uw leven en hoe u dit denkt te bereiken. De Inner Vision methode™ verschaft inzicht in uw diepere motivaties, uw behoeftes en verlangens. Mijn advies leg ik beslist niet op, maar ik laat mijn cliënten zelf kiezen wat voor hen uiteindelijk het beste is om er mee te doen.

Sinds 1984 heb ik met deze methode al wereldwijd 35.000 mensen kunnen helpen om gelukkiger te worden in hun relatie, of heb ik hen begeleid bij het beëindigen van hun verbintenis waardoor hen veel geestelijke pijn bespaard is gebleven.

Er zijn verschillende manieren om een analyse te ontvangen:

 1. Via uw naam per Quick Scan™. Uw gegevens levert u aan via deze website, daarbij vermeldt u hoe u mijn respons wilt ontvangen: telefonisch, via e-mail of Skype.
 2. Via de Karakter Test BIV™. U vult deze in, stuurt deze door via mijn website en u geeft hierbij aan hoe het contact verder zal verlopen: telefonisch, via e-mail of Skype. Gemiddeld besteed ik 45 minuten aan iedere aanvraag.
 3. U maakt een telefonische afspraak voor een persoonlijk consult. Deze analyse duurt minimaal een uur.

 4. Voorbeelden:

  1. Zelf-Regenererende Energie™/Ziektes/Kwalen. Ieder mens doet alles vanuit Eigenschappen en als deze niet juist ontwikkeld zijn raakt u energetisch uit balans en ontstaan er ziektes en kwalen. Via deze methode helpen wij uw eigen energie weer in balans te krijgen, hierdoor sneller genezen.
  2. Kinderen/Volwassenen. Beroep/Opleiding/Schoolkeuze. Wij vertellen u binnen een ½ uur, ook voor uw kind, welk beroep bij u/hen hoort. Scheelt kostbare jaren zoeken en is ook ziekte preventief.
  3. Loopbaanbegeleiding, ook individueel. Voor de Kamer van Koophandel hebben wij in ca een jaar 100 mensen tussen de 40 en 60 jaar, de moeilijkste te plaatsen groep, aan een andere baan mogen helpen via de Inner Vision Methode™.
  4. Opvoedingsproblemen. In groepsverband met opvoeders leren wij u een methode goedgekeurd door UNESCO en de Stichting Wereld Gemeentes. De Eigenwaarde van u en kind wordt krachtiger.
  5. Klikmodel™. Wilt u weten of het klikt met wie dan ook in uw privé en/of beroeps leven? Na 30 seconden vertellen wij u dit en hoe dat komt en eventueel te veranderen. Ook voor ouders en kinderen.
  6. Individuele aanpak Angsten, depressies e.d. ontstaan doordat men de ander behaagt. Indien men het eigen specifieke talent, de innerlijke schoonheid, weet en ontwikkelt, groeit automatisch krachtig het Zelfvertrouwen, Zekerheid, de positieve wil en daardoor Eigenwaarde met alle positieve gevolgen.

  Wij leiden ook therapeuten en coaches op in hun vakgebied en de Inner Vision Methode™.
Golven
Golven